Demontering

Demontering af  stålkonstruktioner, ventilationsanlæg, tanke og meget mere. Winson Teknik tilbyder et grundigt og professionelt stykke arbejde. Vi har stor erfaring indenfor erhvervet og kan højest sandsynligt klare dit projekt. Kontakt os i dag og lad os høre om din opgave.  

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Professionel Demontering

   Hos Winson Teknik tilbyder vi demontering. Hos os kommer kunden først og vores medarbejdere har gåpåmod. Med det attraktive arbejdsmiljø vi har skabt, leverer vores medarbejdere arbejde af høj kvalitet. Vi er løsningsorienterede, da vi mener et projekt er et samarbejde. Derfor overholder vi aftaler ved at være fleksible og handlekraftige.

   Vi er specialister indenfor demontering af:

   Hos Winson Teknik forlader vi ikke et projekt, før du er tilfreds. Vores solide erfaring gør os til den perfekte sparringspartner for vores kunder. Vi sætter en ære i at løse vores kunders problemstillinger. Så tøv ikke med at kontakt os i dag på tlf: 70 26 66 90 eller på mail: info@winson.dk

   Meter rør demonteret
   0 +
   Kundetilfredshed
   0 %
   Anlæg demonteret
   0 +

   Vores erfaring

   Vi har meget bred erfaring inden for demontering. Vi har for eksempel stået for demontering af fordelingskamre, som befandt sig 3-5 meter under Københavns veje, som tidligere blev brugt til Københavnernes varmeforsyning baseret på damp. Sådan en opgave kræver specialister og eksperter i betjening af skæreudstyr såsom skærebrændere og plasma skærer.

   Derudover har vi stået for demontering af tanke og røranlæg i forbindelse med en total renovering af varmecentraler og brugsvandsrør i 14 boligblokke. Vi har lavet demontering af et ventilationsanlæg i Kronen Center i Vanløse og demontage og fjernelse af 5 ventilationsanlæg for Panum Instituttet i København.

   Vi har også stået for demontering og nedrivning af ca. 300 kvm asbest lofter i indgangspartier til diverse bygninger på DTU-Lyngby. Denne opgave indebar sanering og rengøring forud for renovering og nye lofter. Du kan her se flere af de demonteringsopgaver, som vi har beskæftiget os med.

   Ingen demonteringsopgave er for stor til os – så tøv endelig ikke med at kontakte os!

   Kontakt os i dag
   Vi står klar!

   Du kan enten ringe til os på telefon: 70 26 66 90 eller udfylde vores kontaktformular. Derudover kan du kontakte os på mail: info@winson.dk.

    

   Hvad koster demontering?

   Prisen på demontering er meget varierende. Det er den, fordi det afhænger af opgavens omfang. Som du kan læse under vores referencer, har vi arbejdet på mange forskellige demonteringsopgaver, som alle varierer i størrelse og omfang. Ingen opgaver er ens, og det er prisen heller ikke. Dog kan du være sikker på, at vi tilbyder en fornuftig pris og højt engagerede medarbejdere. Så står du overfor en demontering, som du ønsker vi ordner for dig, så kontakt os i dag!

   Indhent et tilbud