Sandblæsning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Sandblæsning til privat og erhverv

   Hos Winson Teknik er vi specialister i sandblæsning til erhverv og private på Sjælland. Vi tilbyder forskellige typer af sandblæsning alt efter dit behov. Så står du overfor en facaderenovering, nedrivning af ejendomme med miljøproblematiske stoffer, eller ønsker du en facaderensning til fornyelse af din bolig? Så står vi klar til at hjælpe!

   Vi tilbyder sandblæsning ifm. nedenstående projekter:

   Det er vigtigt at der anvendes den rette type sandblæsning, for at få det bedste resultat. Med mere end 20 års erfaring i branchen, har vi stor erfaring med sandblæsning til både privat og erhverv.
   Tøv ikke med at kontakte os for få et tilbud på sandblæsning. 

   Ring til os på telefon: 70 26 66 90 eller send en mail til: info@winson.dk

   0 +
   Meter rør demonteret
   0 %
   Kundetilfredshed
   0 +
   Anlæg demonteret

   Sandblæsning af facade

   Facade sandblæsning er en effektiv behandlingsmetode, der kan forlænge din ejendoms levetid.

   Vi har mange års erfaring og ekspertise med sandblæsning samt rengøring af flere typer overflader, herunder facader af forskellige materialer såsom murværk, sten, metal og beton. Derudover har vi håndteret en bred vifte af ejendomstyper, der spænder fra parcelhuse til større erhvervsbygninger.

   Fremgangsmåden ift. ejendomme afhænger af typen af facade samt dennes tilstand. Inden opstart, foretager vores specialiserede fagmænd en grundig evaluering af overfladen, for at vurdere den mest optimale behandlingsmetode for fjernelse af belægningen. Her fjernes typisk det gamle lag maling, graffiti, snavs, mv. Der tages udgangspunkt i materialet som skal sandblæses. Dermed sikre vi, at behandlingen ikke beskadiger overfladen. 

   Efter vurderingen af facaden, vil området forberedes før opgaven udføres. Herunder afdækkes omkringliggende områder, såsom døre og vinduer, for at undgå potentielle skader på andre dele af bygningen.

   Vi udfører sandblæsningen ved hjælp af specialiseret udstyr og teknologi, som sikrer en effektiv behandling af facaden, som fjerner belægningerne samt genopretter den oprindelige overflade.

   Vi sørger altid for oprydningen og bortskaffelsen af affaldet efter udførst opgave. Vi tager os tid til rådgivning omkring, hvordan du bedst kan vedligeholde facaden fremover for netop at forlænge dens levetid. Hos Winson Teknik er vi stolte af at tilbyde vores kunder en effektiv og professionel sandblæsning. Vi har stor fokus på altid at levere et tilfredsstillende stykke arbejde i høj kvalitet.

   Kontakt os i dag
   Vi står klar!

   Du kan enten ringe til os på telefon: 70 26 66 90 eller udfylde vores kontaktformular. Derudover kan du kontakte os på mail: info@winson.dk.

   AFRENSNING

   Sandblæsning er en metode, der hyppigt anvendes inden for industrien og byggebranchen til effektiv rensning af materialer som stål og jern. Når det kommer til stålrensningsprocessen, benyttes sandblæsning til at fjerne rust, glødeskaller og andre partikler, der stammer fra tidligere behandlinger. Derudover bidrager det til at skabe en solid grund for fremtidige overfladebehandlinger.

   Få også sandblæsning ifm. nedrivning af ejendomme og bygninger hvor den tidligere maling indeholder kemikalier, som skal fjernes og håndteres af professionelle. Ikke alle overfacader er ens, hvilket gør, at der kan være behov for forskellige behandlingsmetoder af facaden. Det er vigtigt at der anvendes den rette behandlingsmetode for at få det optimale resultat.

   Priser

   Prisen for sandblæsning af et hus, facade eller erhvervsbyggeri afhænger af forskellige faktorer, herunder arealet af overfladen, den nuværende tilstand af overfladen, og typen af sandblæsning, som i dit tilfælde er nødvendig. Vi giver individuelle priser til vores kunder baseret på deres specifikke behov. Vi bestræber os på at give den bedste og mest overkommelige pris.

   Kontakt os gerne for et tilbud på sandblæsning. Vores team af erfarne og professionelle medarbejdere vil undersøge din ejendom og give dig en nøjagtig pris, der passer til dit budget og dine behov. Vi garanterer konkurrencedygtige priser og en høj kvalitet af arbejdet, så du får den bedste værdi for dine penge.

   Indhent et tilbud