Miljøsanering

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   VIGTIG information til dig, som skal bruge et firma til håndtering af asbest og andre materialer indeholdt giftige stoffer:

   1. Det firma du vælger til opgaven skal have medarbejdere med korrekt uddannelse, som bærer beskyttelsesdragter samt åndedrætsværn under hele arbejdet.

   2. Firmaet skal stille en sanitetsvogn op til medarbejderne, og arbejdsområdet skal være afskærmet af en sluse, så frigivet asbest partikler ikke spredes i området. 

   3. Anmeldelse af affald er ikke bygherrens pligt, tjek derfor altid at dette fremgår i tilbuddet hvis andet aftales.

   4. Asbest affald skal mærkes med ordet asbest på tætsluttende affaldssækken. 

   5. Asbestsanering skal meldes til arbejdstilsynet af det pågældende firma én uge før arbejdet påbegyndes.

    
   Hos Winson Teknik tager vi os af hele processen fra start til slut. Vi står for alt arbejdet ifm. sanering, og du kan trygt læne dig tilbage, imens vores kompetente og uddannet personale håndterer alt fra:
    
   • Anmeldelse af sanering til arbejdstilsynet.
   • Overholdelse af alle sikkerhedsforanstaltninger under saneringen.
   • Bortskaffelse og korrekt håndtering af affald. 
    
   Vælger man et for billigt firma til miljø- eller asbestsanering, kan man risikere at havne i samme situation som Jesper fra programmet Kontant på DR.

   ★★★★★

   Winson Teknik nedtagning af asbestholdigt Skifer eternit

   Winson Teknik har nedtaget vores tag som bestod af asbestholdigt Skifer Eternit. Vi har været trygge under hele forløbet og både Christian Winther-Poulsen og sine medarbejdere har udvist indsigt, professionalisme og omhu i arbejdet med Asbest.
   Trustpilot - ikon
   Berit Hansen
   via Trustpilot

   Super professionel og hurtig nedrivning

   Vi fik nedrevet et stort hus, da vi skal til at bygge et nyt hus på grunden. Huset var langt mere udfordrende at rive ned, end vi havde forventet pga. et ekstremt solidt fundament, men Winson klarede det hele uden problemer. De var meget professionelle, effektive og behagelige igennem hele processen. Christian var altid punktlig og grundig i sin kommunikation, så vi følte os trygge og velinformerede. Vi kan varmt anbefale Winson!
   Trustpilot - ikon
   C. Damgaard
   via Trustpilot

   Ingen slinger

   Jeg har haft Winson til at nedrive et haveforeningshus på Amager. Helt igennem en fornøjelse, ligefrem og ærlig kommunikation fra dag ét. En fair pris, alle aftaler overholdt, og arbejdet rigtigt godt udført. Det er en oplevelse, at se dygtige folk pille et hus fra hinanden, søm for søm, bid for bid. Alt sorteret, og bortskaffet på bedste vis, efter gældende miljøregler. Jeg kan ikke andet end at give Winson mine varmeste anbefalinger.
   Trustpilot - ikon
   Peter G.
   via Trustpilot

   Winson Teknik - Specialister i miljøsanering

   Når man foretager nedrivning eller miljøsanering, er der regelmæssigt steder, hvor der også er miljøskadelige stoffer. Disse stoffer er farlige at indånde, og en opgave hvor der kræves fagpersoner til håndtering.

   Man udfører miljøsanering for at fjerne og beskytte mod stoffer som:

   • Bly
   • Asbest
   • Skimmelsvamp
   • PCB og meget mere


   Disse stoffer skaber et yderst sundhedsskadeligt miljø at leve i, og kan være skadeligt for helbredet på længere sigt. Eksempelvis er stoffet asbest kræftfremkaldende, og skal derfor håndteres med omhug og professionalisme. Stofferne er noget man oftest finder i bygninger, bygget mellem 1950’erne og 1980’erne.

   Håndteringen kræver et professionelt og veluddannet mandskab, med det fornødne udstyr, for at håndtere en miljøsanering. Heldigvis er det lige præcis det som Winson Teknik kan, da vi er specialister i miljøsanering.

   Alle vores medarbejdere her er uddannet, og kommer løbende på kompetence kurser. Den medarbejder vi sender ud til dig, vil derfor altid være opdateret på det nyeste udstyr, sikkerhedsforanstaltninger og arbejdsmetoder.

   Vi har mange års erfaring med miljøsanering og ved hvordan asbestsanering, blysanering og meget andet skal behandles på den mest sikre og effektive måde.

   Så hvis du har brug for, at vi kommer ud og hjælper dig, eller måske bare ønsker rådgivning omkring miljøsanering – Så ring til os! Vi sidder klar på telefonen til at hjælpe dig.

   Meter rør demonteret
   0 +
   Kundetilfredshed
   0 %
   Anlæg demonteret
   0 +
   Indtil 1980 er asbest blevet brugt til en lang række forskellige byggematerialer, bl.a. pga. materialets høje varmemodstand. Asbest bliver ofte forbundet med et materiale anvendt i eternittage, men asbest er også blevet anvendt i:
   • Fliseklæb
   • Loftsplader
   • Varmerør
   • Gulve
   • Ventilationskanaler

   Hos Winson Teknik er vi specialister i korrekt håndtering af asbest og tilbyder professionel asbestsanering af rør, tage og ejendomme. Vi sikre, at asbest fjernes og bortskaffes på en sikker og reglementeret måde, der beskytter både beboere og miljø.

   Asbest er ikke farligt så længe det er indkapslet, dog vil der ved nedrivning af asbest tage og materialer med indhold af asbest være høj risiko for, at der bliver frigivet nåle-lignende partikler i luften, og dermed udgøre et sundhedsskadelig miljø at færdes og arbejde i.

   I dag et asbest forbudt. Er man blevet udsat for asbest partikler ifm. frigivelse af det giftige stof, kan eftervirkninger komme mange år efter. Mere end 300 danskere dør hvert år af asbest-relateret sygdomme. Bl.a. lungekræft og lungehindekræft.

   Myndighederne vurdere at der stadig kan findes asbest i hver tredje danske bygning.

   Hvis du har mistanke om asbest i din bolig, tag eller ejendom eller har brug for rådgivning omkring asbestsanering, så er Winson Teknik dit bedste valg for en sikker og effektiv løsning.

   Vores team er uddannet i de nyeste metoder og teknikker og arbejder nøje efter gældende regler og retningslinjer.

   Når det kommer til prisen for asbestsanering, er det vigtigt at forstå, at flere faktorer kan påvirke de samlede omkostninger. Nogle af de primære faktorer inkluderer:

   Omfanget af saneringsopgaven: Jo større område eller mængde asbest, der skal fjernes, desto højere kan prisen blive.

   Tilgængelighed: Svært tilgængelige steder kan kræve specialudstyr eller ekstra arbejdstimer, hvilket kan påvirke prisen.

   Type af asbestmateriale: Nogle asbestmaterialer kan være sværere eller mere tidskrævende at fjerne end andre.

   Har du spørgsmål vedrørende prisen på asbestsanering, eller ønsker du at få et konkret tilbud tilpasset netop dit projekt? Så kontakt os i dag. Vores team af specialister står klar til at hjælpe dig med rådgivning og vejledning.

   Kontakt os i dag
   Vi står klar!

   Du kan enten ringe til os på telefon: 70 26 66 90 eller udfylde vores kontaktformular. Derudover kan du kontakte os på mail: info@winson.dk.

    

   Få professionel hjælp

   Mange ældre bygninger indeholder farlige stoffer for mennesker. Det er desværre et problem både i hjem og på arbejdsplader, eftersom mange bygninger der står i dag, blev opført i perioden 1950-1980. Dengang brugte man både asbest, bly, kviksølv og meget andet til at bygge med. Vi ved dog i dag, at alle disse byggematerialer er sundhedsskadelige og kræver behandling hurtigst muligt.
   Dette er desværre ikke noget menigmand kan gøre, men kræver uddannet fagfolk.

   Vi har gennem flere år passet på danskernes helbred gennem vores arbejde med miljøsanering. Vi mener alle fortjener at bo og arbejde i et sundt miljø, og vi har derfor gjort det til vores mission, at komme disse skadelige stoffer til livs.

   Vi tilbyder både miljøsanering til privatboliger, erhvervslokaler, sommerhuse og meget andet. Vi giver altid et uforpligtende tilbud, og kommer også gerne ud og besigtiger opgaven, inden tilbuddet gives.

   Miljøsanering på hele Sjælland

   Winson Teknik tilbyder miljøsanering på hele Sjælland. Så tøv ikke med at kontakte os, hvis du har brug for saglig og professionel miljøsanering. Vi arbejder inden for de områder, hvor vi har specialiseret os. Miljøsanering er et af de arbejdsområder vi ved meget om og har store kompetencer indenfor. Hos Winson Teknik agerer vi i fuldstændig loyalitet overfor vores kunder.

   En miljøsanering er nødvendig, hvis der i boligen er udfordringer med fugt, skimmelsvamp, asbest, PCB, bly, råd etc. Som kan have sundhedsskadelige konsekvenser, og derfor er det vigtigt at reagerer på. Vores ansatte har stort gåpåmod, høj arbejdsmoral samt engagement. Vi er uddannet til at løse selv de sværeste opgaver inden for vores specialer. Hos Winson Teknik vægter vi omhu og kvalitet meget højt, hvorfor vi lægger stor vægt på god kommunikation i vores samarbejde.

   Kontakt os

   Så står du og mangler en specialist til at udføre miljøsanering, så kontakt os i dag. Har du spørgsmål i forhold til vores ydelser inden for miljøsanering eller til vores arbejdsmetoder – besvarer vi dem glædeligt.

   Hvis vores ydelser er et match til dine behov og ønsker, så ser vi frem til at høre fra dig. Vi kan kontaktes på telefon: 70 26 66 90 eller på mail: info@winson.dk. Vi stræber efter at besvare din henvendelse hurtigst muligt.

   Indhent et tilbud