Nedrivning

FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


  FÅ ET UFORPLIGTENDE TILBUD


   Processen

   STEP 1

   Modtagelse af tilbud

   STEP 1
   STEP 2

   Accept af tilbud

   STEP 2
   STEP 3

   Miljøscreening (1-2 uger)

   STEP 3
   STEP 4

   Anmeldelse af affald (2 uger)

   STEP 4
   STEP 5

   Nedrivning (2 uger)

   STEP 5
   STEP 6

   Tilfreds og glad kunde

   STEP 6

   Nedrivning

   Hos Winson Teknik tilbyder vi nedrivning. Hos os kommer kunden i første række og vores medarbejdere har gåpåmod. Med det attraktive arbejdsmiljø vi har skabt, leverer vores medarbejdere arbejde af høj kvalitet. Vi er løsningsorienterede, da vi mener et projekt er et samarbejde. Derfor overholder vi aftaler ved at være fleksible og handlekraftige. Vi tilbyder nedrivning og har stor erfaring inde for dette område af branchen.

   Vi er specialister indenfor nedrivning af:

   Hos Winson Teknik forlader vi ikke et projekt, før du er tilfreds. Vores solide erfaring gør os til den perfekte sparringspartner for vores kunder. Vi sætter en ære i, at løse vores kunders udfordringer. Så tøv ikke med at kontakte os i dag, og få et tilbud på nedrivning på telefon: 70 26 66 90 eller på mail: info@winson.dk

   Meter rør demonteret
   0 +
   Kundetilfredshed
   0 %
   Anlæg demonteret
   0 +

   Nedrivning af hus

   Har du fundet en grund, der ligger helt perfekt? Men der står et gammelt hus på grunden, som skal rives ned? Så står vi klar til at hjælpe dig!

   Der kan være mange grunde til, at du vælger at rive et hus ned. Den store fordel ved at nedrive et hus på en eksisterende grund er, at du kan kan være med til at forme dit nye hus. Når du river et hus ned, bliver din grund forvandlet til en byggegrund. Derudover kan du vælge den helt rigtige grund ud fra omgivelserne, hvis du er frisk på at rive et hus ned.
   Fordelen ved at finde en grund, som allerede er en byggegrund er, at du har frie tøjler til udformningen af det nye hus, som skal bygges på grunden efterfølgende.

   Er der en bygherre på projektet, samarbejder vi gerne med dem. Når vi skal rive et hus ned, så følger vi bygningsreglementet, lokalplanen og tinglyst deklaration. Ifølge bygningsreglementet skal man indhente byggetilladelse, hvis der sker væsentlige ændringer af ens bolig. Det tager ofte op til tre uger, og byggetilladelsen er gyldig i 1 år efter.

   Her kan du se et udpluk af de nedrivningsprojekter vi allerede har arbejdet på. Det er blandt andet totalnedrivning af et gammelt betonstøberi, nedrivning af et udtjent parcelhus fra 1960’erne/1970’erne og meget mere.

   Kontakt os i dag
   Vi står klar!

   Du kan enten ringe til os på telefon: 70 26 66 90 eller udfylde vores kontaktformular. Derudover kan du kontakte os på mail: info@winson.dk.

   Vores nedrivningsfirma ligger på Lyngebækgårds Allé 8-10, 2990 Nivå.

   Nedrivning af bærende væg

   Ønsker du at slå to rum sammen til ét stort, så du får mere plads? Eller har du altid drømt om et køkkenalrum?

   Lad dig ikke afskrække af, at væggen er bærende. Det kan virke risikabelt, men vi har erfaring inden for området og forlader ikke et projekt, før du er tilfreds.

   Prisen på nedrivning af en væg varierer alt efter omfanget, væggens placering m.m. Derfor kan vi først give dig en fornuftig pris, når vi har flere detaljer om boligen etc.

   Ved nedrivning af bærende vægge i en bolig er det vigtigt, at du har en erfaren fagmand på projektet, så du er sikker på, at boligen bliver stivet sikkert af. Derfor står vi klar til at hjælpe dig, så kontakt os i dag på telefon: 70 26 66 90.

   Hvad koster Det?

   Vi vil rigtig gerne give dig en pris på nedrivning af hus eller nedrivning af dit køkken mm.
   Hvad en nedrivning koster afhænger af flere ting. Vi har arbejdet med mange forskellige nedrivningsprojekter, lige fra huse, sommerhuse, vægge og køkkener til varmecentraler, stål konstruktioner og sprinkleranlæg. Derfor er det umuligt at sige hvad nedrivning koster, da prisen afspejler sig i dit projekt og opgavens omfang.

   Står du dermed med et projekt, hvor du skal have revet dit hus ned, afhænger prisen af huset størrelse, hvor meget der skal nedrives, hvor store mængder affald der skal fjernes fra grunden etc.
   Hvis huset er bygget før midt 80’erne er der oftest asbest tag. Dette koster væsentligt mere i nedrivning og deponering. Hvis huset har kælder påvirker dette også prisen, samt grundens beliggenhed og tilgængelighed.
   Det samme er gældende ved prisen for nedrivning af et køkken. Det kommer an på hvor stort køkkenet er, hvor lang tid det tager at køre affaldet væk etc.

   Dog er vi sikre på, at vi kan finde en fornuftig pris til dig, på netop dit projekt.

   Nyttiggørelse af affald

   Hos Winson Teknik sørger vi for professionel bortskaffelse og nyttiggørelse af alle nedrevet og demonteret materialer.
   Vi sørger for, at alle materialer, som egner sig til nyttiggørelse, forberedes til at blive genbrugt eller genanvendt i anden materiel sammenhæng.
   Alt affald bliver bortskaffet i følge Affaldsbekendtgørelsen, og bliver samtidig også anmeldt korrekt til de respektive kommuner.

   Det er ejerens eget ansvar at få bortskaffet alt affald ifm. nedrivning. Mange oplever en billig pris på nedrivning, men får ubehagelige efterregninger eller bøder for håndtering og bortskaffelse af affald. Med Winson Teknik er du sikret en samlet pris på dit nedrivning, nedskæring, demontering eller miljøsaneringsprojekt, samt korrekt og lovlig håndtering af alt affald.

   Indhent et tilbud